Over mij

Mijn naam is Ellen van der Aart, oprichter van Met Karakter, marketing en communicatie.

Met een absolute passie voor corporate communicatie, strategie en positionering. Want het bedrijfsmerk heeft vaak veel meer kracht en toegevoegde waarde in communicatie dan bedrijven daadwerkelijk benutten. Het bouwen van merken begint, in mijn visie, van binnen uit. De medewerkers zijn hét boegbeeld van de organisatie. Zij vertellen het verhaal!

Ik ben adviseur (NIMA erkend Senior Marketing Professional) binnen mijn vakgebied voor organisaties in diverse branches, maar ook docent en trainer (CRKBO gecertificeerd docent en NIMA Qualified Lecturer) voor zowel bedrijven als het onderwijs. Met veel plezier verzorg ik op maat gemaakte workshops, trainingen en lezingen.

Naast marketing en communicatie specialist, trainer en docent ben ik fervent reizigster en haal ik mijn inspiratie uit alles wat er om ons heen gebeurt. In mijn blog vertel ik over wat mij bezighoudt op het gebied van (bedrijfs)communicatie en deel ik tips en ervaringen.

Mijn omgeving typeert mij als een open en ondernemende persoonlijkheid, een sterke planner, energiek, deskundig en met een scherp oog voor kwaliteit. Kennismaken en bespreken hoe Met Karakter het verhaal van jouw organisatie kan versterken? Mail naar ellen@metkarakter.eu (Ellen van der Aart) of gebruik het contactformulier.

naamloos (65)CRKBO_Docent

 

Print Friendly, PDF & Email