Lees de mening van anderen

Lees hier de reviews, ervaringen, aanbevelingen en mening van anderen. Klanten over de samenwerking met Met Karakter / Ellen van der Aart

Directie Aurobindo Benelux (voorheen Actavis Benelux) over de samenwerking met Met Karakter

Actavis is op een tweetal momenten van brand gewisseld. In overleg met onze Business Unit Managers ontwikkelde Ellen de communicatie- en media strategie voor de verschillende markten. Ellen heeft in haar rol strategie en uitvoering bij elkaar gebracht. In de periode dat Ellen bij onze organisatie werkzaam is geweest, hebben wij haar leren kennen als een professional met een scherpe marktvisie, op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Ze is analytisch, origineel, kritisch voor zichzelf en anderen, zelfstandig en pro-actief.

Erik van Dijk, Docent Economie en M&O, CSG Willem de Zwijger over de training verzorgd door Ellen van der Aart / Met Karakter
Bron: LinkedIn

Ellen heeft twee gastcolleges Ondernemen bij ons verzorgd voor Havo-3. Door een goede voorbereiding en met leuke interactie en opdrachten wist zij een aantal facetten van het ondernemerschap te delen met de leerlingen. Erg leuk om op deze manier een college te krijgen lijkt mij. AANBEVOLEN !!!

Mening van anderen over gastcollege Ellen van der Aart - Met Karakter

 

 

 

Benieuwd wat Met Karakter voor jou kan betekenen?
Mail naar ellen@metkarakter.eu voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of neem contact met ons op via het contactformulier.

Print Friendly, PDF & Email