Met Karakter – Werkwijze

Bij Met Karakter kan je terecht met marketing- en communicatievraagstukken, gericht op de organisatie, een merk of een product (B2B en B2C). Met Karakter biedt advies en ondersteuning in alle lagen van de organisatie.

Een communicatietraject met Met Karakter start meestal op directieniveau, waarna ook managementleden worden aangesloten. Desgewenst begeleidt Met Karakter vervolgens de introductie van de nieuwe (marketing en/of communicatie) strategie in alle geledingen van de organisatie. Voorbeelden hiervan zijn het verzorgen van heisessies, teambijeenkomsten, communicatiematerialen, interne e-mail updates en presentaties.

Ben je op zoek naar een stevig maar vooral ook helder marketing- en communicatie advies, dan ben je bij Met Karakter aan het goede adres! Van visie, missie, kernwaarden, communicatiestrategie tot beleid én uitvoering. Geen zware documenten, maar een praktische en gerichte aanpak. Zodat de strategie eenvoudig omgezet kan worden naar communicatiebeleid, acties en communicatiemiddelen. En de organisatie op eigen kracht verder invulling kan geven aan de nieuwe koers.

Met Karakter heeft een brede ervaring binnen nationale en internationale organisaties, waarbij de focus ligt op organisaties binnen de gezondheidsbranche (Farmacie, Healthcare, medical) en daaraan verwante branches. Uiteraard staan we open voor vragen uit alle branches!

Naast marketing- en communicatieadvies biedt Met Karakter strategietrainingen, communicatieworkshops en brainstormsessies op locatie. Vanaf 1 dagdeel tot enkele dagen, zie hier enkele voorbeelden van onderwerpen. Bijvoorbeeld voor managementteams en salesteams, om zo meer rendement uit de organisatie te kunnen halen.

Sparren over een marketing- of communicatievraagstuk of een offerte aanvragen? Neem contact op met Met Karakter.

 

Print Friendly, PDF & Email