Met Karakter – Workshops en trainingen

Met Karakter biedt vakgerichte trainingen, workshops, coaching en adviessessies op maat. Hieronder een overzicht van de mogelijkheden, in company of op locatie.

Vanuit een brede ervaring in het (internationale) bedrijfsleven, de kennis van bedrijfsculturen en een sterke up-to-date kennis in het marketing & communicatie vakgebied, biedt Met Karakter diverse inspirerende workshops en trainingen aan.

Van 1 dagdeel tot enkele dagen of een cyclus van bijeenkomsten.
Workshops en trainingen worden altijd in overleg met de opdrachtgever op maat samengesteld. Een greep uit de mogelijkheden:

 • Heisessie Koersbepaling. Bepaal met directie en management de focus en koers voor de middellange termijn, als leidraad voor het organisatiebeleid.
 • Heisessie Waar staan wij voor? Werk in een compact team in 1 of dagen aan de pijlers voor de missie, visie, waarden van een organisatie
 • Workshop Storytelling. Hoe bouw je een sterk verhaal.
  De kunst van net vertellen in vijf eenvoudige stappen. Vanuit theorie tot écht samen aan de slag met het bouwen van een verhaal dat boeit en wordt gedeeld!
 • Workshop of training Communicatievaardigheden (groepsverband of coaching 1 op 1)
 • Workshop Merkpositionering, voor nieuwe en bestaande merken (corporate en productmerken, B2B en B2C).
 • Workshop Internal branding, maak ware ambassadeurs van jouw medewerkers met interne communicatie en employer branding
 • Adviessessie Rebranding (bijvoorbeeld bij overnames, fusies en grote organisatiewijzigingen). Van directieniveau, managementteam tot afdelingsniveau een gedegen advies in rebrandingtrajecten.
  Met Karakter heeft diverse grote internationale (re)brandingtrajecten begeleid (o.a Actavis – Aurobindo) en kan desgewenst – naast een workshop of training – ook de interne coördinatie & uitvoering van een (re)brandingtraject verzorgen.
 • Andere wensen of ideeën voor een workshop? We horen ze graag! ellen@metkarakter.eu

Klik hier om een workshop of training te boeken of meer informatie aan te vragen.

Vermeld bij de (offerte)aanvraag ook de datum (indicatie) waarop de bijeenkomst plaats zal vinden, de groepsomvang en de gewenste tijdsduur. Desgewenst kan Met Karakter ook meedenken in de selectie van een passende externe locatie, de overige programma invulling en/of teambuildingsactiviteiten.

Met Karakter is sterk in marketing en communicatieadvies, van strategiebepaling, het begeleiden van organisatievraagstukken (management, marketing, communicatie, cultuur en teambuilding), het ontwikkelen van beleid & communicatiemiddelen en de begeleiding van teams / medewerkers door middel van coaching, training, workshops, adviesbijeenkomsten en (digitale) colleges.

Nieuwsgierig hoe anderen de samenwerking met Met Karakter ervaren hebben?
Lees hier de ervaringen en reviews van anderen.

 

Print Friendly, PDF & Email